Ενσωματωμένος εξοπλισμός επιστρώματος ταινιών πλύσης 0.18kW WIP

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: AM
Πιστοποίηση: CE, cGMP, ISO9001:2010
Αριθμό μοντέλου: BG-25
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Upon request
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση πτυχών
Χρόνος παράδοσης: 60~90 ημέρες επάνω σε κάτω - πληρωμή και τεχνική διευκρίνιση
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: Σύμφωνα με το σχέδιο παραγωγής
Πρότυπο: BG-25 ΟΝΟΜΑ: μηχανή επιστρώματος ταινιών
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Σύμφωνα με τη συνθήκη περιοχών Επεξεργασία: Από τη batch
Ακροφύσιο ψεκασμού: Schlick - προαιρετικό Θερμοκρασία αέρα. Σειρά: Κανονική θερμοκρασία - 80℃
Φιλτράρισμα ζεστού αέρα: 0,5 μm (κατηγορία Δ) Περισταλτική δύναμη: 0.18kw
Υψηλό φως:

Εξοπλισμός επιστρώματος ταινιών πλύσης WIP

,

0.18kW εξοπλισμός επιστρώματος ταινιών

,

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επιστρώματος ταινιών

 

 

Εξοπλισμός επιστρώματος με Coater εργαστηρίων συστημάτων πλύσης WIP

Περιγραφή:
 
Η μηχανή επιστρώματος σειράς του BG χρησιμοποιείται κυρίως στη φαρμακευτική στερεά παραγωγή δόσης για το οργανικό επίστρωμα ταινιών, το υδροδιαλυτό επίστρωμα ταινιών, το αργό επίστρωμα απελευθέρωσης και απελευθέρωσης ελέγχου. Είναι επίσης κατάλληλο για τη ζάχαρη, xylitol, επίστρωμα σοκολάτας στη βιομηχανία τροφίμων. BG-40 η επένδυση της μηχανής είναι ιδιαίτερα αποδοτική, cGMP-υποχωρητική λύση που αφιερώνεται για να καλύψει τις απαιτήσεις του χρήστη.


 

Αρχή εργασίας:

Η ταμπλέτα αναποδογυρίζεται συνεχώς στο καθαρό και κλειστό περιστρεφόμενο τηγάνι της μηχανής επιστρώματος, και το μέσο επιστρώματος ψεκάζεται αυτόματα σύμφωνα με τη ροή διαδικασίας και τις λογικές παραμέτρους διαδικασίας, ενώ ο ζεστός αέρας παρέχεται στο πλαίσιο της δράσης της εξάτμισης και της αρνητικής πίεσης, μέσω της ταμπλέτας από το κατώτατο σημείο. Η απαλλαγή, το μέσο επιστρώματος είναι γρήγορα ξηρά στην επιφάνεια της ταμπλέτας για να διαμορφώσει μια ισχυρή, πυκνή, ομαλή ταινία επιφάνειας.


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
 

1. Αυτή η μηχανή συνδυάζει τον τριπλό καθαρισμό, ενσωματωμένο καθαρό σύστημα στην κύρια μηχανή για να πάρει λιγότερο διαστημικό, εύχρηστος. (επιλογή)

2. Η δευτερεύουσα πόρτα και η μπροστινή πόρτα είναι air-sealed, και η απόδοση σφράγισης είναι αξιόπιστη.

3. Με τη λειτουργία ελέγχου αρνητικής πίεσης.

4. Με το σύστημα ελέγχου ταχύτητας ζεστού αέρα.

5. Επίδειξη και έλεγχος των τιμών θερμοκρασίας.

6. Λειτουργία ρύθμισης και ελέγχου της κάλυψης διάσπασης σε άτομα πυροβόλων όπλων ψεκασμού.

7. Λειτουργία ελέγχου προγράμματος του πυροβόλου όπλου ψεκασμού και διάσπαση σε άτομα.

8. Καθαρή αντιφρακτική λειτουργία ακροφυσίων.

9. Με την επίδειξη υγρασίας αέρα κολπίσκων.


 

Ροή διαδικασίας:

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα διαδικασίας:

1) Επίδειξη και αμοιβαίες σχέσεις αρνητικής πίεσης στο τηγάνι επιστρώματος

Ένα σημείο ανίχνευσης αρνητικής πίεσης προστίθεται στο ανώτερο κιβώτιο της μηχανής επιστρώματος, και η αξία αρνητικής πίεσης μπορεί να είναι έθεσε ελεύθερα στην οθόνη αφής (μόνο η αξία αρνητικής πίεσης απαιτείται, ο κολπίσκος αέρα και ο αέρας εξάτμισης μέσα στη μηχανή επιστρώματος μπορούν να ελεγχθούν. Μεταβλητές, προκειμένου να επιτευχθεί η επίδραση της αλλαγής της αρνητικής οπτικής επίδειξης πίεσης) και της λειτουργίας, ψηφιακός, αυτόματος έλεγχος της εξάτμισης, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός την αρνητική πίεση στο δοχείο, για να αποφύγει τον τεχνητό έλεγχο της αβεβαιότητας αρνητικής πίεσης.

2) Επίδειξη και έλεγχος της θέρμανσης της ταχύτητας αέρα

Τα σημεία ανίχνευσης ταχύτητας ανέμου προστίθενται στη σωλήνωση ανεφοδιασμού ζεστού αέρα, και μπορούν να επιδειχθούν οπτικά και να χρησιμοποιηθούν στην οθόνη αφής ψηφιακά και αυτόματα να ελέγξουν το ζεστό αέρα για να καλύψουν τις απαιτήσεις τον όγκο παροχής αέρα.

3) Επίδειξη και έλεγχος των τιμών θερμοκρασίας

Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας τακτοποιείται στον κολπίσκο και την έξοδο του τυμπάνου επιστρώματος, και το σήμα θερμοκρασίας εισάγεται στο PLC για να ελέγξει αυτόματα τον ανταλλάκτη θερμότητας μετά από να συγκριθεί με την καθορισμένη αξία (900C), με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας τον έλεγχο της αξίας θερμοκρασίας επιστρώματος.

4) Ρύθμιση και έλεγχος του μεγέθους ψεκασμού

Η χρήση του κανονισμού ταχύτητας μετατροπής συχνότητας βελτιώνει το βαθμό αυτοματοποίησης του επιστρώματος ζάχαρης, που αποβάλλει τη χρήση του wear-resistant σωλήνα σιλικόνης, που σώζει την επένδυση της φθοράς των μερών και της μείωσης του κόστους. Η μηχανή είναι κατάλληλη και για τα ταινία-ντυμένα και ζαχαρωμένα ενδύματα.

5) Ρύθμιση και έλεγχος της κάλυψης διάσπασης σε άτομα πηλού

Η χρήση εισήγαγε το ιαπωνικό πυροβόλο όπλο ψεκασμού Iwata, άριστη επίδραση διάσπασης σε άτομα, ρυθμίζει τη γωνία, το ποσοστό ροής και το εξόγκωμα ρύθμισης επιφάνειας ανεμιστήρων στο ακροφύσιο σύμφωνα με το ποσό δαπάνης στο δοχείο επιστρώματος, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει την περιοχή κάλυψης διάσπασης σε άτομα. Εύκολος να λειτουργήσει, εκτός από τον επίδεσμο και να μειώσει το κόστος.

6) Καθαρίζοντας σύστημα

Το καθαρίζοντας σύστημα αποτελείται από ένα πλαίσιο, ένα καθαριστικό εμπορευματοκιβώτιο, μια πολυβάθμια αντλία σωληνώσεων, μια μαγνητική αντλία, μια πνευματική υγειονομική βαλβίδα σφαιρών, και έναν σωλήνα.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Leo

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478