Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AM
Πιστοποίηση: CE, cGMP, ISO9001:2010
Αριθμό μοντέλου: Εργαστήριο συμπαγές
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Upon request
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση πτυχών
Χρόνος παράδοσης: 60~90 ημέρες επάνω σε κάτω - πληρωμή και τεχνική διευκρίνιση
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: Σύμφωνα με το σχέδιο παραγωγής
όνομα: Εργαστήριο συμπαγές Τροφοδοσία: AC220V/AC380V 3 φάση
Μέρος επαφών: SUS316L Ενότητες: Προετοιμασία/διαμόρφωση/επίστρωμα
Compr. Αέρας: 0.4-0.6 MPA θόρυβος: ≤75
Ικανότητας: 3 κλ Εγγύηση: 12 μήνας
Υψηλό φως:

μηχανή κοκκιοποίησης ταμπλετών

,

Granulator σκονών μηχανή

Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α

 

Εργαστήριο συμπαγές

 

 

Περιγραφή:

 

Η μορφωματική στερεά γραμμή προετοιμασιών περιλαμβάνει μια υψηλή αναμικτών και fluid-bed κουράς ξηρότερη ενότητα, έναν ξηρό μύλο και τη μίξη, Τύπος ταμπλετών/γεμίζοντας ενότητα καψών, μια ενότητα επιστρώματος.

Κάθε ενότητα είναι ανεξάρτητη και μπορεί να συνδυαστεί. Είναι ένα σύστημα έρευνα και ανάπτυξη που καλύπτει τη διαδικασία της κοκκιοποίησης, ξήρανση, δόση που διαμορφώνουν, μίξη, Τύπος ταμπλετών/κάψα που γεμίζουν και που ντύνουν. Ο πλήρης εξοπλισμός συμμορφώνεται με την κκπ, cGMP, το FDA, και τις απαιτήσεις PICS.
Η λειτουργία διαδικασίας συστημάτων ελέγχεται από το προγραμματίσημο σύστημα PLC, και η διεπαφή οθονών επαφής μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις ελέγχου SCADA και του DCS, καθώς επίσης και διατηρεί τη διεπαφή για την πρόσβαση του τοπικού LAN. Οι παράμετροι ελέγχου διεργασίας επιδεικνύονται στην οθόνη επαφής, και όλο το στοιχείο καταγράφεται και μπορεί να εκτυπώσει. Το σύστημα ελέγχου συναντά το FDA 21 ΜΈΡΟΣ 11 CFR απαιτήσεις ανιχνευσιμότητας στοιχείων. Είναι μια ενημερωμένη μορφωματική στερεά μονάδα προετοιμασιών δόσης με τη υψηλή επίδοση και την αποδοτικότητα.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Στερεά προετοιμασία δόσης
1. Ανταλλάξιμο κύπελλο κοκκιοποίησης σχεδίου, ελεύθερη επιλογή 1L, 3L, 5L (συνολικός όγκος) του κύπελλου κοκκιοποίησης σύμφωνα με τη διαδικασία.

2. Κλειστός επεξεργαμένος το περιβάλλον. Μέσω της τοπ κάλυψης γυαλιού, οπτικός έλεγχος χειριστών εύκολα ο υλικός όρος μέσα στο κύπελλο.
3. Το κουπί μίξης και ο τοίχος κώνων παράγουν μια ισχυρή να στροβιλιστούν και πτώσης μετακίνηση των υλικών, η οποία προσφέρει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό περιβάλλον για τη συσσώρευση. 
4. Το δευτερεύον τεμαχίζοντας μαχαίρι επαναταξινομεί αποτελεσματικά τα μεγάλα κομμάτια.
5. Η αξονική σφραγίδα και η διογκώσιμη σφραγίδα διπλασιάζουν την προστασία για να αποτρέψουν την παράλληλη μόλυνση στους άξονες.
6. Οθόνη επαφής + λειτουργία συστημάτων ελέγχου PLC χειρωνακτικής και αυτόματης.
7. Αξιόπιστη προστασία συναρμολογήσεων ασφάλειας.

 

Ξηρός μύλος κώνων
1. Ολόκληρος ο υγρός μύλος κώνων αποτελείται από μια μηχανή, ένα κιβώτιο μετάδοσης, ένα μαχαίρι τρεις-λεπίδων, ένα κόσκινο και μια διεπαφή μεταφοράς απαλλαγής. 
2. Το κόσκινο μπορεί να επιλέξει Φ0.8, Φ1.0, Φ1.5, Φ2 γύρω από την οθόνη πόρων. 
3. Είναι κατάλληλο να ρυθμιστεί το διάστημα μεταξύ του μαχαιριού και του κόσκινου με την αντικατάσταση του μαξιλαριού ρύθμισης.

 

Μπλέντερ
1. Εξοπλισμένος με 1L, 3L, 5L τρία που αναμιγνύει τα δοχεία, τα οποία είναι ανταλλάξιμα στο μπλέντερ.
2. Ταχύτητα συνδυασμού από τον έλεγχο συχνότητας.
3. Το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από έναν μειωτή με μια μηχανή φρένων, το φρενάρισμα είναι αξιόπιστο.

 

Επίστρωμα
1. Η αίθουσα επιστρώματος υιοθετεί γύρω από το σχέδιο καμπινών, το οποίο είναι συμπαγής δομή, κατάλληλη για τον καθαρισμό και όμορφη στην εμφάνιση.
2. Αυτόματη ρύθμιση αρνητικής πίεσης επιστρώματος παν. Στην κορυφή της αίθουσας μηχανών επιστρώματος, εγκατήστησε έναν πρόσθετο αισθητήρα αρνητικής πίεσης. Ταχύτητα ανεμιστήρων εξάτμισης ελέγχου συστημάτων, η ταχύτητα ανέμου ανεμιστήρων εξάτμισης και ο όγκος αέρα στον έλεγχο της αρνητικής πίεσης στο τηγάνι επιστρώματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας.
3. Αυτόματος έλεγχος ταχύτητας ζεστού αέρα. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας, το λειτουργικό σύστημα ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα ανεμιστήρων ανεμιστήρων, αλλάζει την παροχή αέρα και τη ταχύτητα ανέμου για να επιτύχει τον αυτόματο έλεγχο της ταχύτητας ζεστού αέρα.
4. Επίδειξη και έλεγχος της αξίας θερμοκρασίας: Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας τακτοποιείται στον κολπίσκο αέρα και την έξοδο του τυμπάνου επιστρώματος. Αφότου εισάγεται το σήμα θερμοκρασίας στο PLC και συγκρίνεται με την καθορισμένη αξία (80°C), ο ανταλλάκτης θερμότητας ελέγχεται αυτόματα για να επιτύχει την αξία. Ο έλεγχος της αξίας θερμοκρασίας επιστρώματος έχει μια ακρίβεια ±2°C. 
5. Λειτουργίες ρύθμισης και ελέγχου κάλυψης διάσπασης σε άτομα πυροβόλων όπλων ψεκασμού: το πυροβόλο όπλο ψεκασμού είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο, απλή λειτουργία. Η περιοχή και η μορφή της διάσπασης σε άτομα πυροβόλων όπλων ψεκασμού μπορούν να ρυθμιστούν με το 360° του ακροφυσίου. Η συνολική κάλυψη μπορεί να ρυθμιστεί με τη στροφή της γωνίας της κάλυψης ακροφυσίων σύμφωνα με το ποσό φόρτωσης του τηγανιού. Η λειτουργία είναι κατάλληλη και εύκολο να χειριστεί, αποφεύγοντας τους τεχνητούς παράγοντες λειτουργίας και έχοντας επιπτώσεις στην επίδραση διάσπασης σε άτομα. Για να διευκολύνει τη διατύπωση μετα SOPs.
6. Λειτουργία πυροβόλων όπλων ψεκασμού και ελέγχου προγράμματος διάσπασης σε άτομα: Σχεδίασε μια διπλή δομή αερίου, στη διαδικασία για να εξασφαλίσει ότι ο αέρας διάσπασης σε άτομα είναι πάντα πρώτα και έπειτα η σάλτσα επιστρώματος, αυτό αποβάλλει το φαινόμενο του σταλάγματος στη διαδικασία διάσπασης σε άτομα και επεκτείνει πολύ τη ζωή της βελόνας. Το έξοχο σχέδιο κυκλωμάτων αέρα εξαλείφει πλήρως την ανάγκη για.
7. Ακροφύσιο που καθαρίζει την αντιφρακτική λειτουργία: Στο πρόγραμμα για να σχεδιαστεί ένα περιοδικό αυτόματο πυροβόλο όπλο διαστήματος και χειρωνακτικές διαδικασίες καθαρίσματος πυροβόλων όπλων, εφ' όσον μπορεί το σαφές πυροβόλο όπλο να ολοκληρωθεί σε 1 το δεύτερο, για να αποφύγει την επίδραση της παρεμπόδισης μεμβρανών στην επίδραση επιστρώματος.
8. Λειτουργία αποθήκευσης στοιχείων: Αυτόματα καταγράψτε τις σχετικές παραμέτρους διαδικασίας στη σε πραγματικό χρόνο διαδικασία παραγωγής, και η τυπωμένη ύλη κατόπιν παραγγελίας, που αποφεύγει τα χειρωνακτικά λάθη καταγραφής και που εξασφαλίζει τα αρχικά αρχεία είναι αληθινή και αξιόπιστη. 
9. Με την επίδειξη υγρασίας κολπίσκων: Στη μηχανή επιστρώματος ο κολπίσκος στον αισθητήρα υγρασίας τίθεται, το σήμα υγρασίας αέρα επιδεικνύεται στην οθόνη αφής μετά από το PLC, για το προσωπικό διαδικασίας στο στάδιο να ερευνήσει τη διαδικασία επιστρώματος και παρέχει μια σημαντική παράμετρο.
10. Με την επίδειξη της ταχύτητας ανέμου και του όγκου αέρα: Στον κολπίσκο αέρα της μηχανής επιστρώματος, μια ταχύτητα ανέμου και ένας αισθητήρας όγκου αέρα τίθενται. Το σήμα ταχύτητας ανέμου και όγκου αέρα επιδεικνύεται στην οθόνη αφής από το PLC και καταγράφεται, το οποίο χρησιμοποιείται από το βιοτέχνη να ερευνήσει τη διαδικασία επιστρώματος. Παρέχει μια σημαντική παράμετρο.
11. Σχεδίασε την αναπληρώσιμη λειτουργία τυμπάνων: σχεδιασμένο 1KG, 3KG, ανταλλάξιμα τηγάνια επιστρώματος 5KG, για να διευκολύνουν τη διαδικασία επιστρώματος των μικρών ποσοτήτων φαρμάκων.

 

Προδιαγραφές:
Υψηλός αναμίκτης κουράς Όγκος κύπελλων (L) 1 3 5 Ρευστό κρεβάτι Όγκος [Λ] Κοκκοποιήστε 5 10
Ικανότητα (kg/batch) 0.2~0.4 0.6~1.2 1~2 Επίστρωμα 25
Granulator ταχύτητα [περιστροφή/λεπτό] 1.1 Ικανότητα [kg/batch] Κοκκοποιήστε 0.5~1.5 1~3
Granulator δύναμη [KW] 0,75 Επίστρωμα 0.5~1.5
Ταχύτητα κοπτών [περιστροφή/λεπτό] 100-900 Πυκνότητα προϊόντων [g/cm3] <1.3
Δύναμη κοπτών [KW] 300-2800 Ροή αέρα [m3/h] 300
Υγρός μύλος Ικανότητα [kg/h] 100 Δύναμη ανεμιστήρων αέρα [KW] 4
Δύναμη μύλων [KW] 0,75 Δύναμη θέρμανσης [KW] 9
Περιστροφική ταχύτητα [περιστροφή/λεπτό] 300~900 Περισταλτική δύναμη αντλιών [KW] 0,03
Προδιαγραφές κόσκινων [χιλ.] 3×3~12×12
Πίεση αέρα (MPA) 0.4~0.6
Κατανάλωση πίεσης αέρα (μ ³ /min) 0.2/ 0,3
Θερμοκρασία αέρα κολπίσκων Ambient~85℃
Θόρυβος ≤75
Διάσταση (χιλ.) 1675×1410×1985
Βάρος (κλ) 960
 
Αναμίκτης Όγκος δοχείων [Λ] 1 3 5
Όγκος φόρτωσης [Λ] 0,5 1.5 2.5
Συντελεστής φόρτωσης 50%~80%
Μίξη του χρόνου (λ.) 1~60
Δύναμη (KW) 0,25
Μίξη της ταχύτητας (r/min) 3~25
Ξηρός μύλος Ικανότητα [kg/h] 100
Δύναμη μύλων [KW] 0,75
Περιστροφική ταχύτητα [περιστροφή/λεπτό] 100~1100
Προδιαγραφές κόσκινων [χιλ.] Φ0.5~Φ6.0
Τύπος ταμπλετών Σταθμοί αριθμού 1
Ανώτατη διάμετρος ταμπλετών (χιλ.) 25
Ανώτατη ικανότητα (ταμπλέτα/λ.) 60
Ανώτατη κύρια πίεση (kN) 50
Max που γεμίζει το βάθος (χιλ.) 20
Πάχος ταμπλετών (χιλ.) 0.5~8
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 1P 220V/50Hz 1.5kW
Διαστάσεις [χιλ.] 1480×1350×1985
Βάρος [κλ] 700
 
Επίστρωμα Όγκος κύπελλων [Λ] 2 4.5 9
Ικανότητα [kg/h] 1 3 5
Παν διάμετρος [χιλ.] 360 420 480
Βάθος κρεβατιών ταμπλετών [χιλ.] 45 75 105
Πυροβόλο όπλο ψεκασμού 1
Παν ταχύτητα [περιστροφή/λεπτό] 1~30
Δύναμη κύριων μηχανών [KW] 0,37
Ηλεκτρική ενέργεια θέρμανσης [KW] 6
Σειρά θερμοκρασίας ζεστού αέρα [°C] Ambient~90℃
Δύναμη ανεμιστήρων [KW] 0,37
Δύναμη μηχανών εξάτμισης αέρα [KW] 1.1
Περισταλτική δύναμη αντλιών [KW] 0,03
Πίεση αέρα (MPA) 0.4~0.6
Κατανάλωση πίεσης αέρα (μ ³ /min) 0,8
Διαστάσεις (χιλ.) 1480×1025×1815
Βάρος (κλ) 1080
 
Φωτογραφίες γραμμών παραγωγής:
Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 0
Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 1Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 2Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 3Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 4Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 5Εργαστηρίων συμπαγές υγρό φαρμακευτικό πειραματικό OSD κοκκιοποίησης ενσωματωμένο εξοπλισμοί Granulator εργαστηρίων εργαστηριακής μίνι Ε&Α 6
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Leo

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478